Kontakt & Geografisk Område

Fælles for os er, at vi er +30 år og har mange års erfaring med heste og hesteklipning, så du er sikret en professionel behandling og et flot klipperesultat!


Tine

Jeg hedder Tine og har en nyere Hauptner, som er meget lydsvag og som klipper flot og uden striber!
Jeg medbringer altid ekstra, nyslebne skær, så du sikres, at din hest vil få den optimale klipning. Husk at jo renere din hest er, jo bedre bliver slutresultatet!

Lidt ventetid må påberegnes i højsæsonen (oktober/november) på op til 7-14 dage.

Jeg er bosat i Køge og kører ud derfra.

Jeg ser dog gerne, at der står minimum to heste til større klip, hvis det er over 20km. fra Køge. Derfor er det en god idé, at spørge rundt i stalden, om der evt. er flere, der skal have klippet heste på samme tid. Hvis du ikke kender andre så skriv gerne alligevel – jeg kan som regel få det til at passe sammen med andre heste i dit område inden for en rimelig ventetid (7-14 dage).

Mail:

jacobsentine[at]hotmail.com

Mobil:

20 22 51 45 (læg gerne en besked eller send en sms)


Camilla

Jeg hedder Camilla og jeg bruger en ny Heiniger. Stærk maskine, men samtidigt også lydsvag med kun 80db. Klipper flot og uden striber!
Jeg har altid flere, nyslebne skær med mig, så du ikke risikerer at stå med en halv klippet hest, hvis skærerne svigter. Derfor er det også meget vigtigt, at hesten er så ren som muligt, da det giver det bedste resultat og skærenes levetid forlænges ganske væsentligt.
Med mig har jeg også en lille Andis, der egentligt er en maskine til brug for hundetrimning. Men pga. den meget lille og handy størrelse samt ekstreme lydsvaghed, så er den genial til brug for tilretning langs manen, klipning bag ørerne, mellem forbenene o.lign.

Jeg er bosat i Storkøbenhavn (Vanløse), så har jeg dette som primære arbejdsområde. Jeg kører dog også meget gerne til:

  • Storkøbenhavn/Amager
  • Vestegnen
  • Roskilde
  • Resten af Nordsjælland

Jeg ser dog gerne, at der står minimum to heste til større klip pga. køretiden til de nævnte områder. Derfor er det en god idé, at spørge rundt i stalden, om der evt. er flere, der skal have klippet heste på samme tid. Hvis du ikke kender andre så skriv gerne alligevel – jeg kan som regel få det til at passe sammen med andre heste i dit område inden for en rimelig ventetid (7-14 dage).

Mail:

Cipp[at]godmail.dk

Mobil:

22 79 94 92 (læg gerne en besked eller send en sms)


Desværre ingen udlejning!

Grundet flere henvendelser om udlejning af maskinerne kan vi oplyse, at dette ikke kan lade sig gøre. Det kommer sig ganske simpelt af, at vi så ikke ved om maskinen smøres ofte nok, om den har klippet i en meget støvet pels (skærerne sløves væsentligt hurtigere) eller om den måske endda har været tabt med maskinelle skader til følge eller knækkede skær.

Vi har “reddet” for mange heste efter de har været forsøgt klippet med udlejningsmaskiner, som så enten har haft sløve skær eller i værste fald er brændt sammen. Dette vil vi naturligvis gerne undgå, da en ny klippemaskine + skær nemt løber op i flere tusinde kroner.

Som vi plejer at sige: “Skal det ødelægges, så skal jeg nok selv gøre det 😜”